Een oog voor planmatig inzicht

De stad werkt als een magneet. Sociale, culturele en economische netwerken trekken steeds meer mensen naar de stedelijke gebieden. Dit legt veel druk op het binnenstedelijk gebied.

Iedere stad kent leegstaande locaties die een grotere en vernieuwde rol kunnen spelen voor de invulling van extra woningen en verbetering van de stad. Hiervoor is het van belang dat er creatief wordt nagedacht over de invulling van schaars beschikbare ruimtes om deze optimaal te benutten. Waar anderen problemen zien, ziet Landstate kansen.

Binnenstedelijk ontwikkelen gaat verder dan een goed concept, het vergt kennis van zaken en een oog voor mogelijke planmatige en financiële risico’s. Wij zijn een ervaren en betrouwbare partner die ontzorgt in het complexe ontwikkelingsproces. Bij elke opgave zoeken wij steeds de juiste partners. Succesvol ontwikkelen vereist lokaal ondernemerschap en maatwerk.

Landstate is de partner voor allerlei binnenstedelijke projecten. Onze kennis en innovatieve denkwijze gebruiken wij voor woongebouwen, kantoren, hotels en sport en recreatieve projecten.

Onze advisering reikt tot zeer complexe binnenstedelijke projecten, zoals kerken, rijksmonumenten en overheidsgebouwen.

Van groot belang is de communicatie met onder andere bewoners en andere belanghebbenden. Wij betrekken daarom dan ook alle betrokkenen direct bij het project. Om samen tot een mooie ontwikkeling en gebiedsinvulling te komen met oog voor een betere en duurzame samenleving.

Landstate werkt onder samen met:

  • Tijhuis
  • Vink Bouw
  • BAM Woningbouw
  • AM Wonen